top of page
Anchor 1
Photo_1694293928394_edited.jpg

GEDRAGSTRAINING

A7C68111-40B7-4E3F-8F8D-8D828A0D6078.png

We beginnen met een analyse van het gedrag van je paard

Daarop volgt een advies op maat voor de training

Lessen

Op Locatie

Ik kom bij jou op locatie om jou en je paard te leren kennen.

Of boek een online consult via het kopte "online consult"

Eerste bijeenkomst en analyse op locatie € 65,- Tweede bijeenkomst met een volledig trainingsadvies voor gedragsrevalidatie € 65,- Enkele trainingseenheid bij jou € 30,- •exclusief reiskosten, vanaf 20km buiten Winschoten € 0,25 per kilometer

Screenshot 2023-01-20 at 10.03.43.png
1.png

Training

Geef je paard in training voor gedragsrevalidatie

Je paard laten trainen om hardnekkige problemen op te lossen of te voorkomen. Ik bereid je paard optimaal voor als betrouwbare partner voor jou. Graag betrek ik je hierbij en neem ik je mee in de wereld als paarden trainer.

Je paard moet uiteraard gezond en gevaccineerd zijn voordat hij in training gaat. Training is vanaf 4 jaar. Jongere paarden kan ook als het puur om gedragstraining gaat, geen zadelmak maken. De duur hangt af van het gedrag en doel voor de training. Minimaal 3 maanden. € 140,- per week De prijs is inclusief onderbrenging met volpension op een Paddock Paradise.

Een goede training begint bij een goede huisvesting

Een (goede) Paddock Paradise is naar nieuwste onderzoeken en standaards de meest natuurlijke en daarmee vriendelijkste houdingsvorm voor paarden. Paarden bewegen 16 uur per dag in een langzame stap op zoek naar voer. In een nat en dichtbevolkt land als Nederland is dit bijna niet te realiseren. Een paddock met track systeem komt er wel dicht bij in de buurt.

 

De paarden hebben meerdere voerplekken waar ten alle tijden droog hooi beschikbaar is. De paarden wisselen onderling veel tussen voer- en drinkplaatsen af en houden zich zelf zo in beweging. Dat is nodig voor hun bewegingsdrang en behoefte. De bomen en het droge zand bieden natuurlijke beschutting en comfortabele plekken om gezamenlijk te ontspannen, te liggen en te slapen. 

Een paard dat zijn eigen behoeftes op zijn eigen momenten mag vervullen is een gebalanceerd paard en kan pas dan volledig in training. Is je paard het leven buiten niet gewend? Dan is hij/zij ongeveer 3 weken decompressie tijd nodig om te wennen. Er zijn (met medische uitzonderingen) geen paarden die niet op een track systeem buiten kunnen leven. Paarden zijn veerkrachtige dieren, gemaakt voor een leven buiten in kuddeverband.

Boxenhouding is een verouderd systeem en heeft meer nadelen dan voordelen voor de gezondheid en het geluk van je paard. Alleen in uiterste nood en met medische redenen kunnen wij een box beschikbaar stellen.

Je trainer

deskundig en professioneel 

Geef je paard in goede handen.
Als trainer en gedragsdeskundige heb ik een professioneel en wetenschappelijke achtergrond. Ik train niet alleen paarden omdat ik dat 'al zo lang doe' maar ook omdat ik me continu bijschool en blijf leren - van 
betrouwbare, internationale bronnen en de nieuwste en hoogste standaard van ethiek.

Bij mij staat de gezondheid en het geluk van je paard altijd aan eerste plaats.

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
Grootformaat Equifair Noord 2023 Horse Conversations-11.jpg
“Maybe the journey isn’t so much about becoming anything.
Maybe it’s about un-becoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.”

Paulo Coelho

287081531_967853907227626_4902559498866769885_n.jpg

JOSEE

Carolina denkt vooruit, is creatief en zorgt voor nieuwe inzichten. 

Ze werkt nu met mijn 2 jarige en ben blij verrast over haar kennis en kunde, daarnaast is ze een fijn mens om mee te werken. Absolute aanrader!"

REVIEWS

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP

Provincie Groningen & Drenthe

Bedankt voor de inzending!

bottom of page